Z denníčka schizofrenického pravičiara

Prehlbujúca sa finančná kríza je dôsledkom nezodpovedných rozhodnutí politikov ako Fico a Počiatek. Hoci recept na oživenie ekonomiky pozná každý priemerne vzdelaný ekonóm, Fico ich rady a varovania úplne ignoruje. Aj malé dieťa dnes vie, že jediným riešením je zásadné zníženie daní a odvodov. Keby bol ministrom financií Rišo alebo Ivan, bolo by na Slovensku všetko úplne inak.
Počet zobrazení: 1047
superman_sulik.jpg

1.1.2010
Milý denníček, prvý deň nového roka je pre mňa opäť dôvodom na depresiu. Prehlbujúca sa finančná kríza, ktorá je dôsledkom nezodpovedných rozhodnutí politikov ako Fico a Počiatek, bude pokračovať aj v nasledujúcom roku. Hoci recept na oživenie ekonomiky pozná každý priemerne vzdelaný ekonóm, naša vláda ich rady a varovania úplne ignoruje. Aj malé dieťa dnes vie, že jediným riešením je zásadné zníženie daní a odvodov. Keby bol ministrom financií Rišo alebo Ivan Mikloš, bolo by na Slovensku všetko úplne inak...

25.1.2010
Milý denníček, dnešný deň je skutočným dôvodom na oslavu. Podľa prieskumu verejnej mienky by sa SaS dostala do parlamentu. Nádej na zmenu ešte nezomrela. Ak by sa Rišo dostal do parlamentu, mali by sme na Slovensku po štyroch rokoch slušnú vládu, ktorá vyvedie tento prehnitý štát z krízy.

26.1.2010
Páči sa mi, že Rišo myslí tak komplexne a nesebecky, že je ochotný ísť do volieb spoločne s SDKÚ.


1.2.2010
Milý denníček, mám zmiešané pocity. Miki dnes ohlásil, že nebude na kandidátke. Na jednej strane je to asi dobre, lebo pre veľa ľudí je nepopulárny, hoci presadil mnoho užitočných reforiem. Ale už je za zenitom. Len sa bojím, aby táto aféra príliš neoslabila SDKÚ. To by zmarilo nádej, že vznikne slušná koalícia bez korupčných škandálov. Od Fica to bolo hnusné a perfídne vyťahovať informácie o financovaní SDKÚ tak krátko pred voľbami. Je jasné, o čo mu ide. Je mi z neho na vracanie.

9.2.2010
Rišo oznámil, že SaS pôjde do volieb samostatne. Vždy som bol presvedčený o tom, že Rišovci sa nemajú čo spolčovať so stranou ako SDKÚ, v ktorej existuje množstvo nezodpovedaných otázok najmä okolo financovania.

1.5.2010
Milý denníček, je tu jar a s ňou aj voľby. Jarný vzduch vonia kvetmi a zmenou, ktorá príde po voľbách. Ja aj všetci moji kamaráti predsa volíme zmenu! Rišo je super, keď mu to tak dobre išlo s fotokopírkami, musí predsa vedieť ako riadiť štát, alebo aspoň sa aspoň postarať, aby sa nám štát nemotal do života. Snáď tomu štátu poriadne klepne po prstoch, veď ma stojí celý majland. A konečne je tu strana, ktorá presadzuje práva homosexuálov a dekriminalizáciu marihuany. Hovorí o tom celý vyspelý svet, len my sme zas sto rokov za opicami.

3.5.2010
Milý denníček, dnes nemám slov. Ten byrokratický moloch zvaný Európska únia, chce poskytnúť pôžičku tým povaľačom a príživníkom v Grécku. To je úpadok! A ten populista Fico s tým súhlasil. Hanbím sa za takého premiéra. Ak sa v tejto krajine rýchlo niečo nezmení, po voľbách skončíme ako Maďarsko alebo Grécko.

6.6.2010
Milý denníček, mám depku. Prišiel som o veľa priateľov. Zradcovia! Netušil som že mám na facebooku toľko falošných kamošov.. Neuveríš, oni idú voliť ľavicu. A navyše sa k tomu verejne priznávajú, bez kúska hanby. Tak som ich všetkých pekne vymazal. Každý sa občas v ľuďoch sklame. Predstav si, niektorí z nich si dokonca myslia, že platiť dane je potrebné, a že štát má právo niečo regulovať. Nechápem, ako v dnešnom svete, kde si každý môže myslieť a robiť čo chce, môžu niekoho, kto pracoval v režime, kde bola jediná pravda.
Hlupáci, no nič, veď aj Ježiš hovoril že blahoslavení sú chudobní duchom, tak sa aspoň budem modliť za ich spásu. Chichichi.

Nebudem si kaziť náladu, veď zajtra je výnimočný deň. Deň daňovej slobody, skoro pol roka som makal na tých komunistických molochov, a až teraz konečne budem z roboty aj niečo mať.

10.6.2010
Niektorí idú voliť aj SKDÚ, no nič, trochu chápem ich nostalgiu... Miki bol kedysi sympaťák, ale Rišo je Sulíkman, tie bilbordy majú šťavu, aj celá strana, určite s tými starými 50-ročnými dedkami, čo sú tam teraz, zatočí!

13.6.2010
Jupiiii jupiii jupiiii Vlado je vonku, my sme dnu. A ten trápny Smer nemal ani len toľko hlasov, ako štyri pravicové strany dokopy. Sú to chudáci. Ale tá Iveta je riadne drzá, že Riško drž balónik a čakaj. Ženská jedna, takto sa hovorí s Pánom politikom? Je super, že budeme mať konečne premiérku, ale mala by sa naučiť že sa nepatrí, aby sa žena hádala a agresívne presadzovala.12,6 percenta, a to sme ešte len noví. Uvidíte, čo to bude o 4 roky.

20.6.2010
Týždeň po voľbách a vláda stále nikde. Nechápem, však pravica má väčšinu, slušní ľudia jasne vyhrali nad vagabundami. Tak o čom? Že vraj KDHci hovorili s Ficom. Jasné, čo už má človek čakať od bocianov Kristiánov. Ale však oni sú za to, že ľuďom má riadiť životy cirkev, tak čo zase do toho chcú ťahať štát. A potom, koho zaujímajú nejaké interrupcie, marihuana a homosexuáli. Hlavné je, že mi konečne znížia dane a odvody.

6.7.2010
Milý denníček, moje srdce jasá od radosti. To ohromné úsilie a energia priniesli svoje ovocie. Koaličná dohoda je podpísaná, Slovensko bude mať programovo homogénnu, slušnú vládu, ktorá urobí koniec tomuto rozkrádaniu. Konečne sme sa zbavili tej sprostej lúzy. Riško s Miklošom a Martinom Chrenom definitívne vyčistia ten skorumpovaný a prehnitý Augiášov chliev.

15.8.2010
Zapárajú do Riša kvôli nejakým lakťom a mobilom na stole, a že nemal sako, no booože, taký je dobrý, že tá banda ľavicová už nevie, čo by si vymyslela. Že vraj to už aj volajú sedieť „na Sulíka“. Asi tak začnem sedieť aj ja, keby som bol iný, ešte budem vyzerať ako nejaký ficovolič. Aspoň sa na nič nehrá, ako tá banda zo Smeru.


Ilustrácia : Eva Blažeková

16.8.2010
Neviem prečo niekomu zrazu prekáža Rišov Liberálny dom. Založiť si eseročku a prenajímať si od nej priestory je predsa transparentné. Tak nech sú všetci ticho a idú sa radšej pozrieť do Smeru.

18.8.2010
Liberálny dom je blbosť, to musí byť jasné každému. A Rišo to všetkým úplne zrozumiteľne  vysvetlil.

19.8.2010
Milý denníček, je to fakt na porazenie. Prečo sa tá Iveta stále mieša do rozhodnutí Ivana Mikloša a Jožka Mihála. Veď ona o ekonomike nič nevie. A možno je aj ona sama frustrovaná z toho marazmu, čo tu po sebe zanechal Fico. Ale treba uznať, že tej Merkelovej to riadne ukázala...

25.9.2010
Milý denníček, som hrdý na to koľko ľudí prišlo a vyslovilo svoj názor v referende. Celé Slovensko odmietlo koncesionárske poplatky a imunitu poslancov. Som zvedavý, čo spravia tí skrachovanci zo Smeru. To je vrchol, čo si tá Ficova banda dovoľuje. A najnovšie začali kydať na Martina Chrena a Ivana Švejnu. To je teda riadna drzosť. Sú to špičkoví ekonómovia, odborníci. Odviedli určite skvelý kus roboty a dostali za ňu zaplatené. Nech sa láskavo tá chamraď stará o seba. A tí novinári im na to sprosto naleteli. Skoro zblbli aj Ivetu.

27.11.2010
Dnes tu máme komunálne voľby. Dúfam, že pravica opäť prevalcuje Smer. Ja idem voliť Magdu. Je to dobrá kandidátka. Má skúsenosti z diplomacie, aj z veľkej politiky. Stojí za ňou celá pravica a má aj podporu u ľudí. Veď získala veľa preferenčných hlasov. A je to slušný človek a žena. Dúfam, že porazí toho fúzatého komunistu. 

28.11.2010
Bohovia sa museli zblázniť. Ako je možné, že za primátora Bratislavy ľudia zvolili toho boľševika s podporou Smeru? Ale za to môže SDKÚ. Ako mohli navrhnúť takú kravu ako je Vášaryová? Obyčajná preafektovaná herečka! Dúfam, že SaS postaví o štyri roky vlastného kandidáta.

31.12.2010
Milý denníček, toto bol úspešný rok. Slovensko má konečne slušnú a konzistentnú vládu bez škandálov, ktorá dáva dokopy rozvrátenú ekonomiku. Je to nepopulárne a bolí to, ale inak sa nedá. Keby bol DPH zvýšil už Fico, ako mu to celý čas Ivan s Rišom radili, nemusel byť začiatok nového roka taký bolestivý. Už sa teším na ten odvodový bonus. Jožko Mihál má úplnú pravdu, že najprv treba zrušiť všetky výnimky. Nechápem, ako je možné, že doteraz sa z prenájmu odvody neplatili. Nebyť toho bordelu a ekonomického rozvratu, čo tu ostal po Ficovi, mohla vláda znižovať dane a odvody ešte razantnejšie. Ale budúci rok to už bude lepšie. Držím vláde palce.
 

 

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
#1
(neuvedené)
28. január 2011, 13:02
vyborne, az na ten nazov - co takto Z dennika mladeho praviciara? prave medzi mladymi je vela takto zmyslajucich s masmedialne docista poumyvanym mozgom...
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
28. január 2011, 20:58
Z denníka Facebookom a Sulíkom kovaného mladého pravičiara.
Obrázok používateľa masmil@montisro.sk
#2
Milan Mašcuch
28. január 2011, 23:03
som sa tak nepobavil. Obávam sa len že to tým chlapcom aj tak v tých nevzdelaných hlavách nesvitne.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
29. január 2011, 12:07
ale to je obsah v skratke a nie nazov :)))

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984